Historical log has tons of blank spaces


#1

I am logging some data on a test bench setup for a valve we are building and I have 10 IO/Variables I’m logging for the test. For some reason the log shows all 10 points but then also 10 lines with the same timestamp with no info (comma delimited). This is a real drag. I’ve never run into this before. I did just upgrade from PAC Project 8.5 to 9.5. Has anybody else run into this? Here’s a sample of the log in text format with just 4 points.

Date,Time,Valve Position,Pressure 2,Pump Speed,Pressure 1
10/27/2016,15:08:37:00,0,0.100,40.000,0.060
10/27/2016,15:08:37:00,
10/27/2016,15:08:37:00,
10/27/2016,15:08:37:00,
10/27/2016,15:08:38:00,0,0.575,40.000,0.060
10/27/2016,15:08:38:00,
10/27/2016,15:08:38:00,
10/27/2016,15:08:38:00,
10/27/2016,15:08:39:00,0,2.645,40.000,0.210
10/27/2016,15:08:39:00,
10/27/2016,15:08:39:00,
10/27/2016,15:08:39:00,
10/27/2016,15:08:40:00,0,5.965,40.000,0.378
10/27/2016,15:08:40:00,
10/27/2016,15:08:40:00,
10/27/2016,15:08:40:00,
10/27/2016,15:08:41:00,0,9.915,40.000,0.798
10/27/2016,15:08:41:00,
10/27/2016,15:08:41:00,
10/27/2016,15:08:41:00,
10/27/2016,15:08:42:00,0,15.455,40.000,1.602
10/27/2016,15:08:42:00,
10/27/2016,15:08:42:00,
10/27/2016,15:08:42:00,
10/27/2016,15:08:43:00,0,22.175,40.000,1.776
10/27/2016,15:08:43:00,
10/27/2016,15:08:43:00,
10/27/2016,15:08:43:00,
10/27/2016,15:08:44:00,0,22.620,40.000,3.768
10/27/2016,15:08:44:00,
10/27/2016,15:08:44:00,
10/27/2016,15:08:44:00,

So you can see it shows the date, time, and all 4 point, but then it’s like it’s taking an extra line and leaving blanks for every IO point it’s logging until the next second.


#2

Hi ISI,
Looks like you might need R9.5b, check out this KB86123.
When did you download your 9.5?
Thanks,
Mary


#3

Thanks Mary,

I probably got 9.5 back in June I’d guess. I’ll try redownloading it and reinstalling.

Thanks,